Снимка БулфотоАлександър Йорданов направи гръмко изказване. Александър Йорданов изрази мнение дали ЕС ще опита

...
Снимка БулфотоАлександър Йорданов направи гръмко изказване. Александър Йорданов изрази мнение дали ЕС ще опита
Коментари Харесай

Александър Йорданов: Борел не разбра, че Русия е държава, която води хибридна война срещу ЕС

Снимка Булфото

Александър Йорданов направи гръмко изявление. 

Александър Йорданов изрази мнение дали ЕС ще опита да убеди България да промени позицията си за Северна Македония. 

 ма да има никакъв напън от Европейския съюз против България за смяна на позицията ни за започване на договаряния за участие на Северна Македония в Съюза. Това сподели в предаването „ Офанзива “ по Канал 3 евродепутатът Александър Йорданов

Възможно е избрани депутати, най-вероятно от левицата и от „ Зелените “, да стартират някакъв развой на лобиране и договаряне, само че това е значително абстракция.

България е пълноправен член на Европейския съюз и концепцията, че други страни могат да ни притискат за каквото и да било, е за домашна приложимост на Балканите, съобщи той, написа Novini.bg.

Ние като евродепутати добре разбираме желанието на Германия да приключи своето европредседателство с някакъв триумф и това да е стартирането на договарянията с Албания и Северна Македония, само че това най-вероятно няма да се случи и за това отговорна няма да е България, а Северна Македония, която сподели, е няма подготвеност за започване на преговорния развой, акцентира Йорданов.

България упорства да запазим историята и паметта на тези, които са живели на мястото, където през днешния ден съществува Северна Македония, такава, каквато са желали те, да съхраним паметта им, достолепието и всичко, което те са създали за българския си жанр, което са създали за България, разяснява евродепутатът.

 

Понятието „ обща история “ винаги е означавало, че обща история се прави от общ народ подобен какъвто има единно национално съзнание. Нашият народ, който е живял на мястото, където през днешния ден съществува Северна Македония, е имал такова единно съзнание, посочи Александър Йорданов.

Македонците на процедура осъщестяват един „ възродителен развой “ с 10 години забавяне и желаят да изтрият историческата памет. Ние не би трябвало да допуснем това, сподели още Йорданов, написа vchas.net.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР